PËR RVgal.net

VR Gal PËR RVgal.net

Julie👗 Aka RV gal.

Unë gjithë jetën time I kam ♥ dashur lojrat dhe kam kaluar muaj të tërë duke luajtur

Dy vite më parë , e kam provuar lojën me realitet virtual dhe ajo përvojë ma ndryshojë në tërësi botën time .

Në periudhen time Para – RV , Pas një kohe të gjatë duke luajtur , kisha dhimbje të qafës dhe shpinës dhe thënë të drejten mendova që qëndrimi prej 14-16 orë para Kompiuterit / Konsolës së lojrave , nuk po I bënte fare mirë trupit tim .

 

 

Sot unë , Luaj , mësoj , punoj dhe stërvitem në RV .

Unë jam një ish 👠 Fotomodele profesionale , por tani unë I’a dedikoj tërë kohën time RV dhe lojrave RV .

Realiteti Virtual është gjëja e radhës e MADHE ashtu sic ishte interneti . 💣RV Gal VR Gal

Dy vite më parë unë mblodha një ekip  të vogël 🎉 entuziastësh me një qëllim të vetëm që të krijojmë një hapësirë online dedikuar RV dhe🔫 Lojrave RV .

Ne filluam duke luajtur lojëra RV, duke krijuar rishikimin e lojrave RV dhe duke zënëmiq në të gjithë botën në RV.

Këtë vit ne jemi partnerizuar me BetMGM  dhe ndihma e tyre na lejon të rritemi dhe të zgjerohemi me shpejtësi.

Të dashur BetMGM faleminderit shumë për ndihmën tuaj!

 

VR Gal

Momentalisht ne bashkëpunojmë me zhvillues tëlojërave👓RV, testues të lojërave, fanatikë të lojërave , neuro-shkencëtarë dhe prodhues të përmbajtjes RV.

Ne duam të ndihmojmë për të popullarizuar 🌟RV në botë dhe gjatë udhëtimeve të mia të panumërta unë jam duke u përpjekur të sjell në botën RV sa më shumë rekrutë të jetë e mundur.

Nëse i doni lojërat ❤❤❤RV dhe RV, ju lutem mëdergoni njëmesazhë dhe unë do të jem e lumtur të bashkëpunoj me ju.

Le të luajmë , mësojmë , punojmë dhe stërvitemi në RV .

 

Yours truthfully,
👠 VR gal 😊