Postime për mysafirë

VrGalGuest PostsDëshironi të shkruani për blogun RVGal?Sigurisht, ne pranojmë postimet e miqve dhe do të ishim më shumë se të lumtur ta konsideronim kontributin tuaj. Por para se të na dërgoni artikullin , ju duhet të dini që ne kemi disa rregulla ndaj të cilave jemi goxha strikt . Prandaj ju lutem , Lexoni ato me kujdes para se të na kontaktoni :

Artikujt duhet te shkruhen ne Gjuhën Angleze

ju lutemi dorëzoni punën e përfunduar – kontrolluar për gabime drejtshkrimore, Prof-lexim dhe tëlexuar nga ju tri here

Ne e dimë që ju e shkruani Artikullin për të promovuar dicka – na tregoni ku doni të lidheni.Të gjitha lidhjet tona do të ndiqen, por ne duhet së pari t’i kontrollojmë ato

 

Në asnjë mënyrë ose rrethanë lidhje përfituese !

Na dërgoni disa ide para artikullit – Do t’iu kursej kohë pasi që ne nuk mundemi të japim aprovimin për çdogjë , ne në përgjithësi kërkojmë tema të ndërlidhura me Realitetin Virtual si dhe Lojra me RV, por nëse keni dicka tjetër në mendje , ju lutem ndjehuni të lirë të pyesni

përgjithësisht, ne japim dritën e gjelbër duke u bazuar në tituj, por derisa ta shohim tërë artikullin, nuk garantojmë se do të botohet

Vetëm përmbajtje origjinale ! Jo të rifreskuar ose përshtatur , jo të rishkruar . Ne kontrollojmë të gjithë paraqitjen dhe mund të identifikojmë me lehtësi përmbajtjen e kopjuar (të vjedhur)

ne nuk kemi një rregull për gjatësinë minimale të përmbajtjes, Por se gjithsesi jemi në kërkim të pjesëve epike

Shkruani për lexuesit , dhe jo për makinat e kërkimit

Inkuadroni fotografi dhe video aty ku paraqitet mundësia

Shkruani disa fjali për veten tuaj

shtoni tabela, kode, grafikë, infografikë; dhe nëse është e nevojshme ne do të kodojmë mjetet e nevojshme për t’u përshtatur me përmbajtjen tuaj .

Nëse keni lexuar gjithçka më lart, na dërgoni një email. Ne do të përgjigjemi në një afat sa më të shkurtër të mundshëm .Nëse e miratojmë postimin tuaj , duhet ta keni parasysh se , deri te publikimi I tij mund të vij pas disa javësh . Ne do t’ju njoftojmë detajet nëse caktojmë postimin tuaj për botim.